sábado, 28 de noviembre de 2009

Catalans orgullosos de ser espanyols

Pau Gasol, Gemma Mengual, Montserrat Caballé, Judit Mascó... creuen que ha nascut una nova generació de catalans que estan orgullosos de ser espanyols.

1 comentario:

Raül Vegas dijo...

No puc evitar comentar l'especial gràcia que em fa aquest article.
Llegint el títol, el contingut no m'ha sorprés.

És un article demagogic que intenta ensabonar el lector manipulant deliberadament les declaracions de diverses figures públiques que deuen aquest sentiment espanyolista a la seva condició d'ídols mediàtics, ja que arreu on van se senten acollits per una multitudinària massa de gent aclamant-los en nom d'Espanya.
Passa el mateix amb aquests fans incondicionals, el seu sentiment per la pàtria resideix precisament en aquests personatges que fan d'Espanya un punt en el mapa del món. Tothom se sent orgullós de comptar amb un número 1 del món en qualsevol esport, l'ho important és poder gaudir de quelcom.

Fer del sentiment de sentir-se espanyol un article polític d'aquestes característiques es quasi tan absurd com la conclusió que extreuría un hom si es deixés ensabonar.

Com a curiositat, recalcar que podrien contractar un traductor català qualificat vers les errates que pot tenir un traductor automàtic: Tambien participen en el reportatge els membres del Tricicle.

Bé, un salut!